Barion Pixel

végkiárusítás! 50% kedvezmény a kiegészítőkre! kupon kód: clearance

Az ecocap misszió és a friss levegő ígéret

Évente több mint 50 milliárd egyszer használatos kapszula kerül felhasználásra, melynek nagy része szeméttelepeken, más része az óceánokban végzi, hiszen alacsony az újrahasznosítás aránya.

Ráadásul a kényelem és egyszerűség miatt egyre több kávéfogyasztó vált kapszulás főzőre, így a trend elég rémisztő a jövő generációi és a fenntarthatóság szempontjából.

Az ecocap egy Nespresso® és Dolce Gusto® gépekkel kompatibilis, újgenerációs újrahasználható kapszula márka, melyet hamarosan indítunk Magyarországon. A víziónk egyszerű: csökkenteni szeretnénk a kávéfogyasztás ökológiai lábnyomát.

Ezért készítettük el az ecocap kapszulát 100% rozsdamentes nemesacélból, hogy akár örökké tartson és korlátlanul újrahasználható legyen. Így nemcsak a Földnek, de a pénztárcádnak is jót teszel, hiszen megtakaríthatod kávés kiadásaid akár 85%-át.

A visszajelzéseitek alapján bebizonyosodott, hogy nem csak számunkra, hanem számotokra is elsődleges a környezettudatosság! Az ecocapnél valljuk, hogy a fenntarthatósághoz nem elegendő csökkenteni a lábnyomunkat, ideje vissza is adni a környzetünknek és a Földnek.

Ezért bizonyos csomagjaink után 1, ill. 2 facsemete elültetését vállaljuk a nevedben, mellyel 2, ill. 4 fő számára biztosítasz friss levegőt egy életre! 🌲

(Tudtad? 1 fa élete során 1 tonnányi szén-dioxidot köt meg és varázsolja oxigénné.)

Az ecocap hivatalos, szerződött partnere a One Tree Planted.

Ők biztosítják a rendszert, amivel a vásárlások után garantáltan elültetésre kerül legalább 1 facsemete. A világon szinte mindenhol futnak újra-erdősítő projektjeik, melyekhez támogatást magánszemélyektől is örömmel fogadnak. Projektjükhöz itt tudsz hozzájárulni egy kávé árával:

Ne maradj le a limitált szériáról!